Binnenkort vernieuwde website!
Welkom.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf Vanloot geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

 

Vraag uw offerte aan

Wat doen wij?
Wie zijn wij?

90 jaar ervaring.

Vanloot staat er vandaag als bouwbedrijf, dankzij de ondernemingszin en het commercieel inzicht van vier generaties Vanloot. Het familiebedrijf combineert ervaring met dynamiek. Telkens weer. Geworteld in een stevige traditie past het voor elk project de meest geavanceerde technieken toe, om state-of-the-art gebouwen neer te zetten. En nog staat Vanloot voor dezelfde familiale waarden: openheid, vertrouwen en directe aanspreekbaarheid.

 

Lees meer

Projecten.

Onze realisaties.

Vanloot voorziet zowel industrie, kmo als landbouw in België, Frankrijk en Zuid-Nederland van prefabgebouwen in staal, beton en hout. Daartoe heeft Vanloot de gepaste knowhow in huis. Zo voldoen wij keer op keer aan de verwachtingen van elke opdrachtgever of de specifieke eisen van zijn product. Uw business staat voorop!

Samenwerken?

Samen een project realiseren?

Bij elk bouwproject streeft Vanloot naar een constructief partnership. Vanaf uw allereerste idee denken wij met u mee. Als aanbieder van totaalprojecten zetten wij uw dromen en wensen, binnen uw budget en timing, om in een water- en winddicht gebouw met functionele en architecturale meerwaarde. Geen kopzorgen. Ontwerp en studie nemen wij voor onze rekening. Geen hoofdbrekens. Productie en montage gebeuren door eigen ploegen. Vanloot ontzorgt u compleet!

 

Vraag uw offerte aan

Vacatures.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Gebeten door de bouw? Een dynamisch, familiaal groeibedrijf als Vanloot heeft continu vacatures. Nieuwe, gemotiveerde medewerkers bouwen immers mee aan onze toekomst en die van onze klanten. Wil jij deel uitmaken van een hecht team, klik dan snel op de link en solliciteer!

 

Vacatures